Szolgáltatások

– Miniatűr Kert készítése

Miniatűr kerteket 2010. óta készítek, ötletem műjegyzékbe vették.

A miniatűr kertek fő funkciója a nevében van: az ember által megtervezetten kialakított, növényekkel beültetett terület „miniatürizált” változata. 

A miniatűr kertekkel a természetet közelebb szeretném hozni  az emberekhez – főként azoknak, aki városban, függőfolyosós bérházban vagy lakótelepen laknak. Törpe növésű fás és lágyszárú növények, valamint miniatűr kiegészítők alkalmazásával, meghatározott alakú széles tartóedényben egy komplett kertet is létre lehet hozni. Ezzel elérhetővé válik mindenki számára – bármekkora helyen él is – a saját kert, amit ugyanúgy ápolni, gondozni kell, mint “nagy testvérét”, és nem utolsó sorban, a mérete miatt olyan bájos és kedves, hogy öröm ránézni.

 

– Növénytelepítések műszaki ellenőrzése

Parkok, kertek, közutak növénytelepítésének műszaki ellenőrzésével 2003. óta foglalkozom.

A Budapesti Corvinus Egyetem ‘Parképítés, parkfenntartás szervezése, irányítása, műszaki ellenőr‘ képzés elvégzéséről tanúsítvánnyal rendelkezem.

Referenciák (a teljesség igénye nélkül): M6 ap. M0-Érdi tető közötti szakasz, M6 ap. Paks elkerülő szakasz, 81. sz. főút Győr bevezető szakasz, 86. sz. főút Sárvár elkerülő, 88. sz. főút Szeleste elkerülő, Budapest Szíve Program Március 15. tér…

 

– Élővilág- és tájvédelmi szakértés

Táj- és élővilágvédelmi szakértői jogosultságom 2010. óta van.

Az utóbbi években szabályozás alá került, hogy egyes beruházásokat élővilág- és tájvédelmi szakértő bevonásával lehet csak végezni.

Referenciáim között több mélyépítési és magasépítési munkák, Natura 2000 terület Környezetállapot vizsgálata, Környezeti Hatásvizsgálatok szerepelnek.

 

– Növény- és állatgondozási tanácsadás

A Femina.hu-n 2009-2012 között (ezt a szolgáltatásukat sajnos megszüntették ) adtam állat- és növénygondozási tanácsokat. Az Ötvenentúl.hu oldalon ez máig is folyamatos, de ezen a portálon is szívesen segítek – a tudásomhoz és tapasztalatomhoz mérten – állat- és növényápolási kérdésekben.

Ez a szolgáltatásom továbbra is ingyenes és a Tanácsadás menüpont alatt érhető el.

 

További szolgáltatások:

Virágkötészet

Decoflor virágkötészeti stúdió.

Esküvőre, rendezvényekre, koszorúk ünnepekre és eseményekre, magánszemélyeknek és cégeknek is.

Vadady Barbara
Telefon: +36 (30) 498-44-84
E-mail: decoflor@decoflor.hu